Alweer mei…

haw-barcelonaPfff… vliegen de maanden bij jullie ook zo om? Zo vertrek je eind april voor een paar dagen naar Barcelona en zo is het ook alweer mei…

En ja, er volgt natuurlijk nog een uitgebreid verslag van onze avonturen in Barcelona en ja, natuurlijk ook royaal voorzien van de nodige foto’s! Eén ding kan ik jullie wel al vertellen en dat is dat de verschillende weersites het voor de verandering helaas allemaal wel goed hadden want man, o man, wat hebben wij een regen op de kop gehad zeg!

Wat valt er verder nog te vertellen? Nou, we zijn dus Koninginnedag teruggekomen en gisteren moest ik helaas alweer vol aan de bak, dus niks even bijkomen, even wat wasjes draaien, boodschappen in huis halen, nee, gewoon, direct aan de slag. Normaal had ik gisteren nog wel vrij genomen maar ja, door de krappe bezetting op onze afdeling (parttimers en zwangerschapsverlof) zat er niet zoveel anders op dan gewoon weer fris en vrolijk te beginnen…

Hoewel… fris en vrolijk was ik bij lange na niet maar dat had niks te maken met ons uitje maar meer doordat we bij thuiskomst een nogal zieke Schumi aantroffen en gisterochtend al om 8 uur met hem bij de dierenarts zaten. Vermoedelijk heeft ie of een hersenschudding opgelopen of een beroerte gehad, in ieder geval zag het er gisteren en vanochtend niet goed uit maar vanmiddag krabbelde ie ineens weer wat op en wankelt ie weer wat door de kamer heen en heeft ie inmiddels ook weer wat gegeten.

Afwachten dus hoe dit verder gaat…

Advertenties

10 gedachtes over “Alweer mei…

  1. Oh, dagen vliegen hier ook veel te snel voorbij. Ik ben benieuwd naar je fotoverslag van Barcelona! Jammer van het weer, maar jullie hebben je vast goed vermaakt.
    En wat schrikken bij thuiskomst. Hopelijk gaat het steeds beter met Schumi, sterkte hoor!

    liefs Insoon

  2. Hoi Wanda , ik hoop dat het weer goed gaat met Shumi , maar je weet een kat heeft 7 levens .
    Fijn weekend en groetjes Lia

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s