Snap Shots Mei 2013…

Alweer een maand voorbij! Tijd om jullie weer op de hoogte te brengen van wat we zoal hebben uitgespookt!

Fotor060217114Amper thuis van ons uitstapje naar Barcelona of we zien bij thuiskomst een zieke Schumi in zijn mand liggen. Een week lang worden we heen en weer geslingerd tussen hoop en vrees. Uiteindelijk hebben we op 8 mei helaas afscheid van hem moeten nemen…

Fotor060100846Een dag na het verlies van Schumi is het Hemelvaartsdag en om onze zinnen even te verzetten, gingen we naar het pittoreske vissersdorpje, Greetsiel, in Noord-Duitsland. Een leuk dorpje met tig terrasjes en volop mogelijkheden om je er een middagje te vermaken!

Fotor06010156Op 11 mei werd volgens mij het 1e Flower Power Pop Festival in Veendam georganiseerd. Samen met mams nam ik hier even een kijkje… de opkomst was vrij belabberd, mede door het weer…

Fotor060102156Op 17 mei ging ik met een aantal dames van kantoor naar de voorstelling De Vuile Huichelaar 3 in De Hofpoort in Coevorden. Eerst een lekker hapje eten gevolgd door een ouderwets avondje lachen, gieren en brullen!

Fotor060102639De maand mei is natuurlijk ook de maand waarin er weer asperges gegeten kunnen worden en aangezien we allebei gek zijn op deze Gouden Rakkers, staan ze hier dan ook vrij regelmatig op tafel. Zowel in de traditionele variant met ham, ei en sausje als lekker geroerbakt door de tagliatelli.

Vliegshow OostwoldTweede Pinksterdag bezocht ik samen met vriendlief en zijn pa de vliegshow in Oostwold en zagen we diverse ‘oldtimers’ allerlei stunts uithalen…

Dierentuin EmmenIn februari had ik al via de site van de Hema goedkope kaartjes voor de dierentuin in Emmen gekocht, mede door het slechte weer en teveel andere plannen, kwam het er steeds niet van. Zondag 26 mei was het dan eindelijk zo ver! Vriendlief kon niet mee maar gelukkig was nichtje J. haar agenda nog leeg en is ze gezellig met me mee gegaan!

Al met al was mei een druk maandje waar ik met een lach en een traan op terug kijk…

Advertenties

12 gedachtes over “Snap Shots Mei 2013…

  1. Altijd verdrietig als je afscheid moet nemen van je huisdier. Ook hier staan regelmatig de gouden rakkers op tafel en genieten we met volle teugen. Op naar een mooie juni-maand zeggen we gewoon.

  2. Op het verlies van Schumi na heb je in ieder geval een hele leuke en drukke maand gehad. En ja, de asperges, wij hebben ze ook al een paar keer op, heerlijk.

  3. Ach…altijd triest om een huisdier te moeten verliezen…sterkte ermee hoor! Grappig plaatsje in Duitsland, zulke plaatjes verwacht je eigenlijk in Nederland! 😉 Heerlijk om naar een voorstelling te gaan waarbij je krom ligt van het lachen!!! Is goed voor de mens! 😀 Heerlijk Asperges! Ik heb ze nu ook al een paar keer gegeten: jammie! Mooie dierentuin is Emmen he…ben er al een tijdje niet geweest! Fijne dag verder!

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s