Voetbal…

Een heuse blog over voetbal? En dat op een blog van iemand die altijd zo hard roept nada noppes met voetbal te hebben en God op d’r blote knietjes dankt dat vriendlief nog minder met voetbal heeft?

Ja, want er moet me gewoon iets van het hart… Zoals bekend volg ik het voetbal helemaal niet, weet ik amper wie er bovenaan staat, moet ik heel diep nadenken wil ik de kampioen van vorig jaar op kunnen noemen (eh… Ajax toch?), laat staan dat ik de topscoorder oplepel of wie precies bij welke club speelt.

Bale1Maar… en nu komt het… welke idioot heeft bepaald dat er gewoon 100 miljoen of meer betaald moet worden voor een of andere Gareth Bale???? En dat door een club, voor alle duidelijkheid, Real Madrid, die van horen zeggen eigenlijk al tig keer failliet zou moeten zijn! Nog afgezien van het feit dat er in Spanje zelf genoeg financiële problemen zijn maar nee hoor, gewoon even een flinke som geld lenen bij de sponsors en bij de bank en dan wordt er gewoon een voetballer gekocht die in feite toch niks meer is dan een man met 2 benen die toevallig aardig tegen een balletje kan trappen (ga er gemakshalve maar even van uit dat ie dat kan, ik ken de man natuurlijk niet…)

Persoonlijk vind ik dat in dit geval de Europese leiders moeten ingrijpen want a) is het helemaal kolder dat een mens slash voetballer zoveel waard zou zijn, b) dat in de huidige economische crisis waarbij Real al behoorlijk rood staat bij zowel de Spaanse overheid en de Spaanse banken er nog meer geld wordt geleend voor een voetballer terwijl het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd is voordat Spanje weer bij het noodfonds moet aankloppen en c) dat het dus uiteindelijk gewoon betekent dat mijn zuurbetaalde belastingcentjes alsnog op de een of andere manier hier aan worden besteed!

Heeft die Bale het toch voor elkaar gekregen he? Niet alleen de duurstbetaalde voetballer aller tijden maar ook een vermelding op mijn blog…

Advertenties

10 gedachtes over “Voetbal…

  1. En dan ook nog een sport, waarbij men tegenwoordig het steeds normaler lijkt te vinden elkaars koppen in te slaan; op het veld, ernaast of achteraf erbuiten. Gruwelijk ergelijk en belachelijk gewoon 😦

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s