Life is great! (1)

Riep ik eind december nog dat 2014 in het teken van Genieten moet staan, nou, ik kan jullie vertellen dat het begin van 2014 echt optimaal genieten was!

Wat was het gewoon heerlijk om eindelijk, na jaren dat het niet mogelijk was, vrij te zijn in deze tijd van het jaar! Niet van de drukke werkweken in de hectiek van de feestdagen te vliegen om vervolgens weer net zo gemakkelijk in de nieuwe stressvolle werkweken te knallen. Nee, gewoon tijd voor jezelf, tijd om alle kerstspullen weer ordelijk en wel op te ruimen, tijd om gewoon lekker bij te komen en jezelf weer helemaal mens te voelen worden. Heerlijk!

lifeisgreat1Zo was er tijd om lekker ongestoord en wel al 2 boeken uit te lezen en te beginnen aan nr. 3, zo zag ik maar liefst 3 films volledig zonder halverwege naar dromenland af te reizen, zo was er ook eindelijk de gelegenheid om eens overdag naar een verjaardag te gaan in plaats van ’s avonds half knikkebollend er bij te zitten (én een leuke bijkomstigheid, we kregen nu een heerlijke zelfgemaakte pizza voorgeschoteld!), en ja, er was ook gewoon tijd om overdag voluit te knallen in de sportschool en goh, wat gaf me dat een flinke boost! Zo jammer dat ik er, nu het gewone leventje weer is begonnen, niet meer aan toe kom om doordeweeks overdag te kunnen sporten. Ik weet namelijk 100% zeker dat ik het dan veel gemakkelijker zou volhouden en dat het ook veel meer resultaat zou opleveren.

Het voelde zelfs als een soort van mini-vakantie aan, want zo gingen vriendlief en ik ook nog even gezellig op pad naar Emden waar we het Landesmuseum bezochten en weer heel wat wijzer zijn geworden over het ontstaan van Ost-Friesland, waar we vervolgens nog even gezellig langs de haven en door het centrum zijn geslenterd. Heerlijk, dit soort uitjes! Natuurlijk kun je dit soort dingen ook in je normale weekenden doen maar het zal ongetwijfeld bij jullie net zo zijn, het blijft er vaak bij omdat er dan weer andere ‘verplichtingen’ op de loer liggen…

Maar deze dagen pakken ze me in ieder geval niet meer af! Nu is het alleen te hopen dat dit gevoel een tijdje blijft hangen maar ach, zolang we van dit soort lente-achtige toestanden in de winterperiode hebben, zie ik het positief in!

17 gedachtes over “Life is great! (1)

  1. Dit pakken ze niet meer van je af, nu volhouden. Dat gevoel van sporten op de dag herken ik wel. Ik ben ’s avonds ook niet de deur uit te krijgen om te gaan sporten.

  2. Heerlijk he, zo’n vakantie tussendoor, kunnen we er weer tegenaan !
    Leuke foto’s zo van bovenaf ! Ja lente maar hier nu storm, onweer en hagel .. bah !
    gr Elise

    • Zou ik echt vaker moeten doen maar het blijft er vaak bij maar goed, 2014 heb ik uitgeroepen tot het jaar van Genieten dus dan moet ik er wel bewust tijd voor vrij gaan maken!

  3. Lekker hoor! Probeer dit gevoel vol te houden en het komt helemaal goed! Zo plan ik eens in de zoveel tijd een me-avondje in. Op zo’n avondje doe ik alleen waar ik zelf zin in heb; filmpjes kijken, iets bakken, lekker lang in bad met een boek of iets dergelijks. Heerlijk!

  4. Super begin van ’t nieuwe jaar, wat fijn joh! Heerlijk om zo lekker op te starten. Overdag zwemmen is voor mij ook veel handiger en rustiger hoor. Veel prettiger, niet zo onwijs druk in het zwembad en niet moe na een lange dag werken. Al is het juist ook wel fijn om de dag even van je af te sporten. Komt vast goed!

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s