Life is great! #2

IMG_3625Waar ik normaal januari maar een maand vind om snel te vergeten en altijd ergens het gevoel heb dat het zo’n maand is waarin er niks te beleven valt omdat aan 1 kant alles in het niet valt bij de gezelligheid van de feestdagen en ook omdat het de laatste 2 of 3 jaar nog weleens wilde sneeuwen (nog iets wat mij behoorlijk uit mijn hum kan krijgen…) en ik over het algemeen de dagen nog veel te kort vind, geniet ik er nu met volle teugen van!

Maar wat wil je ook als je zelf hebt geroepen dat dit jaar in het teken van genieten moet staan? Dan moet je er natuurlijk zelf ook wel het beste van zien te maken!

Dus wordt er een afspraak gepland met 2 gezellige Brabantse meiden (beiden ken ik via het bloggen maar A. heb ik een paar jaar geleden al in het echt ontmoet en nu dus ook L. die op haar beurt al bevriend is met A, volgen jullie het allemaal nog?), worden er kaartjes besteld voor de musical Flashdance (leuk maar geen moet je absoluut gezien hebben musical) in Den Bosch, wordt er een kamer geboekt in het Mövenpick Hotel omdat het voor mij natuurlijk nog wel een stukje rijden is, wordt er een tafeltje voor 3 gereserveerd bij  Silva Duci (heerlijk gegeten!), wordt er na afloop nog een cocktailtje gedronken in de lounge van het hotel en na een ietwat warme nachtrust (even vergeten om de verwarming lager te draaien…) wordt er dan heerlijk ontbeten bij Eetbar Dit (aanrader!) om vervolgens dag 2 met leuk gevulde tasjes af te sluiten en na een ritje van 2 uur en een kwartier weer in het hoge noorden aan te komen waar vriendlief helemaal gek wordt van je enthousiaste verhalen over hoe leuk Den Bosch wel niet is en hoe kei gezellig het wel niet was!

Den Bosch

24 gedachtes over “Life is great! #2

  • Dat zal vast en zeker wel vaker gaan gebeuren! Wat dat betreft is het alleen wel jammer dat we zo ver bij elkaar vandaan wonen maar ach, dan plan je het ook bewust natuurlijk…

 1. Wat onwijs leuk en fijn!
  En je hebt tenslotte helemaal gelijk, je kan wel gaan zitten wachten op leuke dingen maar juist de stoute schoenen aantrekken en het gewoon doen maken dingen zoveel leuker!

  En ook in ben wel erg benieuwd naar deze stad, hoor er vele goede dingen over 🙂

  Wat word het volgende (bucketlist) puntje? 🙂

 2. Snelle Jelle hier;-) Na 18 reacties kan ik alleen maar beamen dat het inderdaad ‘live’ ook erg gezellig was 😀 Bedankt voor de mail met foto’s, ik zal binnenkort mijn blog ook weer eens updaten en dan zal jouw hoofd ook wel weer in beeld verschijnen ha..ha
  Ciao!

 3. Leuk om andere bloggers in het echt te ontmoeten!!! Ik zit hier een beetje ver in het zuiden, wordt vaak moeilijker. Wel al vaker een twittermeeting gehad, ook erg leuk!

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s