Wiebie’s Weekendtip | Dag van de Regio!

Het is weer donderdag, dus het weekend staat weer voor de deur en mocht je nog geen plannen hebben, dan heb ik misschien wel iets leuks voor je!

Okay, het is misschien voor het gros niet echt in de buurt maar aan de andere kant… in het weekend heb je toch meer tijd voor dit soort uitstapjes? En wie weet is er ook wel iets soortgelijks bij jou in de buurt!

Aankomend weekend, 4 en 5 oktober, is het namelijk weer de Dag van de Regio! Voor de 11e keer wordt dit evenement georganiseerd en laten de provincies Groningen, Drenthe en de Duitse grensstreek je kennis maken met hun pareltjes.

Het thema van dit jaar is, Buur en Cultuur waarbij cultureel erfgoed zoals borgen, oude dorpskernen, de esdorpen op de Hondsrug maar ook het veen en vestingsdorpjes zich van hun mooiste kant laten zien. Rondom deze locaties worden diverse activiteiten georganiseerd zoals een fair, cultureel festival, marktjes of heuse ontdekkingstochten. Het evenement is geschikt voor de hele familie en de locaties zijn gratis toegankelijk! (bron: www.dagvanderegio.nl)

Helaas zijn we er zelf niet dit weekend maar anders waren we zeker wel even ergens een kijkje gaan nemen. Altijd leuk om op die manier of je eigen regio of een compleet nieuwe regio een beetje beter te leren kennen!

Advertenties

5 gedachtes over “Wiebie’s Weekendtip | Dag van de Regio!

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s