Wiebie’s Weekendtip! | Vakantiebeurs Utrecht

Alweer donderdag jongens, en als jullie nog niet weten wat je dit weekend eens zou kunnen gaan doen, dan weet ik misschien wel iets voor je!

Om me heen hoor ik steeds meer collega’s die al bezig zijn met de zomervakantie van dit jaar en waar kun je nu beter ideetjes op doen dan op de Vakantiebeurs?

Dit jaarlijks terugkerend evenement vindt nog tot en met aankomende zondag plaats in de Jaarbeurs In Utrecht. In verschillende hallen kun je kennismaken met de diverse landen, meedoen aan leuke winacties en kom je al helemaal in de juiste vakantiestemming!

Vakantiebeurs2015_CT_InternPers-581x344Ooit in een grijs verleden ben ik er zelf geweest en ik kan me vooral nog herinneren dat ik met tassen vol folders en stickers e.d. thuiskwam, waarvan inderdaad het merendeel zo de papiercontainer inging. Maar ook weet ik nog dat ik toen nog dacht dat ik de hele wereld over zou willen reizen, inmiddels denk ik daar iets genuanceerder over maar dat neemt natuurlijk niet weg, dat op zo’n Vakantiebeurs bepaalde bestemmingen wel ineens weer erg aanlokkelijk worden en dat je na afloop eigenlijk het liefst zo het vliegtuig zou willen pakken naar die bewuste bestemming!

Zelf ga ik dit jaar niet en zullen we gewoon het internet gaan afstruinen op zoek naar onze bestemming maar misschien is het wel iets voor jou?

Voor meer informatie zie de site van de Vakantiebeurs!

Advertenties

16 gedachtes over “Wiebie’s Weekendtip! | Vakantiebeurs Utrecht

 1. Wij willen eigenlijk zoiets als afgelopen jaar. Een stacaravan ergens in Europa waar zon is .. beviel prima. Je vliegt erheen en huurt een auto 🙂

  Geen dure beurs voor nodig 🙂

 2. Ik heb op tv gehoord dat in Utrecht vakantiebeurs is. Helaas gaan wij niet op vakantie. In verband onze Jimmy.
  Ik laat niet door ander doen. Ik zou ook niet willen. Wij gaan in de vakantie gewoon af en toe dagjes eruit.
  Gr. Jacqueline.ˁ˚ᴥ˚ˀ

 3. Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me best eens leuk.
  Al is het natuurlijk het leukste als je een zak geld hebt en je inspiratie op wilt doen en ook daadwerkelijk een verre reis kunt boeken of zo.

 4. Oh, dat is lang geleden dat ik naar de vakantiebeurs ben geweest. Volgens mij in 2005 of 2006, toen we naar Zuid-Korea gingen. Wel leuk om een keertje naar toe te gaan, maar ook wel erg druk! Kun je net zo goed rustig achter je eigen pc op zoek gaan naar leuke bestemmingen 🙂

  Een fijn weekend!

 5. Ik ga nooit naar een beurs , het is mij daar te druk
  We gaan 6 keer per jaar naar Zeeland
  Ik wens jou een heel fijn weekend

  Liefs Gerda

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s