Kriebels…

Altijd ergens in januari begint het bij mij te kriebelen, dan word ik flauw van het verplicht binnen zitten, wil ik er op uit, wil ik de zon weer op mijn snufferd voelen schijnen en wil ik grondig mijn kledingkast opruimen zodat ik een goed excuus heb om te gaan shoppen!

Ik heb met mezelf afgesproken dat ik deze maand geen kleding ga kopen maar jongens, wat is dat toch lastig. Aan 1 kant weet ik donders goed dat ik niks nieuws nodig heb maar tegelijkertijd ben ik er ook flauw van om steeds hetzelfde uit de kast te moeten trekken. Misschien niet helemaal waar maar toch… op een gegeven moment heb ik wel het idee dat ik steeds hetzelfde aan heb, kan ook zijn dat dat gewoon voor de grijp ligt hoor!

vakantiesNog zoiets… vakantiekriebels! Om me heen hoor ik de een na de andere collega hun vakantie vastleggen en waar ik normaal in deze tijd vriendlief bestook met potentiële bestemmingen, al dan niet al voorzien van de meest schitterende accommodaties, hou ik me nu bewust gedeisd. Eerst afwachten hoe het herstel van schoonvader verder gaat maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik het liefst nu al volop aan het zoeken zou zijn naar die ene leuke camping in Normandië of dat het toch nog iets anders wordt.

En erop uit… dit jaar mezelf dus voorgenomen om eens grondig mijn eigen provincie onder de loep te nemen en ja, natuurlijk zijn er genoeg dingen die onder dak plaatsvinden, denk aan het Groninger Museum bv. maar ook hier geldt weer dat ik natuurlijk ook vele malen liever de buitenshuis activiteiten onderzoek!

Kortom, het kriebelt op alle fronten… Misschien dit weekend gewoon maar even toegeven aan mijn shopkriebel, voor hetzelfde geldt kom ik met niks thuis dan heb ik me keurig netjes aan mijn eigen afspraak gehouden en heb ik wel een tasje vol, dan heb ik in ieder geval 1 kriebel minder!

Advertenties

22 gedachtes over “Kriebels…

 1. Dit gevoel is heel herkenbaar, haha! Ik heb altijd het gevoel dat ik dezelfde paar setjes aanheb haha. Het is dan niet zo (kleding genoeg), maar dat gevoel heb ik haha!

 2. Ik koop gewoon iets als ik dat wil hebben, gelukkig heb ik de luxe om me dat te kunnen veroorloven.
  Maar ik heb ook kriebels van het binnen hangen. Ik wil de deur weer open en lekker in de tuin kunnen zitten en met plantjes kunnen klungelen. Wanneer begint dat voorjaar nou?

 3. Grappig ik hoor er zoveel mensen over (hun behoefte aan lente kriebels), ik vind het zoals het nu is nog heerlijk. Vooral nu het eindelijk echt lekker koud is. Extra fijn om binnen te komen, wandelingen vind ik met dit weer heel lekker en lekker warme choco en de thee smaakt op z’n lekkerst! En met een dekentje op de bank en alle waxinelichtjes aan en een goed boek….nou van mij mag het nog wel even.
  Qua shoppen ook geen probleem, maar ik hou dan ook niet van shoppen :p
  Sterkte met het weerstaan van het weer en ik zal wel hard duimen voor wat meer zon, dat zou wel erg fijn zijn 😀

  • Eenmaal binnen vind ik het ook prima hoor, heerlijk om onder mijn kleedje op de bank te lezen of naar een leuke film te kijken maar op een gegeven moment wil ik vooral overdag gewoon lekker naar buiten kunnen zonder nat te worden of totaal verkleumd te raken…

 4. Die kriebels zijn heel herkenbaar! Mijn kledingkast wil ik ook opruimen en er nieuwe dingen in hangen 🙂 Mocht je nog gaan shoppen dit weekend dan wens ik je veel plezier!

 5. Die kriebels zijn zeker wel herkenbaar… Wij kunnen nog niets boeken aangezien ik niet weet of ik dit jaar mijn baan hou, zo ontzettend vervelend 😦 Misschien tussendoor even een weekendje weg boeken<3

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s