Favorieten van januari 2015…

Ook in 2015 zal ik jullie maandelijks weer mijn lijstje met favorieten voorschotelen. Favorieten variërend in de zin van mijn best gelezen blog, mijn meest gelikete Instagramfoto, mijn favoriete boek, mijn favoriete foto, mijn favoriete uitstapje, mijn favoriete muziekje én laat ik jullie vanaf dit jaar elke maand kennismaken met één van de vele blogs die ik met veel plezier volg!

# Mijn best gelezen blog…

winterslaapBlijkbaar ben ik niet de enige die geen fan is van de winter en voor wie het niet snel genoeg lente kan worden. Mijn blog Winterblues waarin ik aangaf helemaal klaar te zijn met de winter, werd door jullie massaal gelezen (223 bezoekers) en is daarmee mijn best gelezen blog van januari!

# Jullie favoriete Instagramfoto…

Screenshot_2015-02-02-19-38-11Ook hertjes doen het blijkbaar goed, want in januari plaatste ik tot 2 keer toe een foto van het Hertenkamp in Veendam en van beiden werden jullie best wel enthousiast!

IMG_20150117_221651

Jeans, show 24 Tropical Heat…

# Mijn favoriete uitstapje…

In januari stonden er maar liefst 2 theaterbezoeken op de planning, eigenlijk lastig kiezen omdat ze allebei erg leuk waren maar als we dan toch moeten kiezen, ga ik voor Jeans! Elk jaar weer weten ze me opnieuw te verrassen met hun goed in elkaar gezette show, de nieuwe mensen die feilloos de ‘oudgedienden’ doen vergeten en het enthousiasme waarmee ze ieder jaar weer een nieuwe show op de planken brengen. Vanaf september komt hun 25e show in de theaters en voor wie van zang en dans houdt, zou hier echt eens naar toe moeten gaan!

# Eén van mijn vele favoriete blogs…

cropped-Header-MarcellaDe blog van Marcella volg ik alweer een tijdje, vooral vanwege de verhalen over de mooie reizen die zij en haar partner hebben gemaakt, maar ook vanwege haar prettige schrijfstijl en haar variatie aan onderwerpen (van Happy Lists tot prachtige luchtfoto’s tot hotspots in het noorden tot haar doel om alle Nationale Parken in Nederland te bezoeken). Mocht je haar blog nog niet kennen, dan is dit je kans!

11 gedachtes over “Favorieten van januari 2015…

  1. Aaaah, wat een lief stukje over mijn blog, dankjewel! Jouw blog volg ik ook met veel plezier, ook al kom ik wat onregelmatig bij je op bezoek. Je hertjesfoto’s heb ik ook geliked, erg schattig!

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s