Maandaggebabbel… #5

Terwijl het zonnetje er lekker door begint te komen, de auto’s nog bedekt zijn met een laagje vorst, ben ik bezig met aflevering 5 van mijn Maandaggebabbel… Heerlijk om zo even wat gedachten uit mijn hoofd met jullie te delen!

Eens zien… afgelopen weekend was een lekker gezellig weekendje. Naast de gebruikelijke dingetjes als sporten, boodschappen en huishouden was er ook tijd voor gezelligheid (zaterdag nog huis vol gehad met verjaardagsvisite…) en ontspanning.

Ontspanning in de zin van een leuk uitstapje naar onze Oosterburen waar we een bezoekje brachten aan Bad Zwichenahn. Dit gezellig plaatsje kenmerkt zich vooral door een hoog 50+ gehalte, leuke parkjes, prachtige natuur (nu natuurlijk nog in winterstand…), een centrum wat zelfs op zondag open is (vrij uniek voor Duitse begrippen…) én natuurlijk de vele Kaffee mit Hausgemachte Torten uithangborden.

img1424032484673Hoe kneuterig een ander het ook mag vinden, wij vinden het heerlijk om op zondagmiddag door zo’n plaatsje te slenteren en neer te ploffen voor inderdaad zo’n lekkere bak koffie met apfelstrudel…

Helaas liet de zon ons wat in de steek want waar wij bij thuiskomst hoorden dat het gros van Nederland te maken had gehad met een heerlijk zonnetje, was het zowel bij ons als in Noord-Duitsland behoorlijk kleumen…

Wat de rest van de week me zal brengen? Nou, vanmiddag even naar het gemeentehuis om een nieuwe identiteitskaart aan te vragen. Tegenwoordig moet je voor zo’n futiliteit zelfs een afspraak maken, dus heb ik dat maar even braaf gedaan en wordt het vooral een kort weekje aangezien ik vrijdag lekker vrij ben!

Tijd om de balans even in het voordeel van vrije tijd door te laten slaan dus vandaar 2 vrijdagen vrij gevraagd, waarbij aankomende vrijdag dus de eerste is!

Lekker om zo je week te beginnen! Zonnetje schijnt, de winter hebben we zo goed als gehad én maar 3 dagen werken! Heerlijk!

Advertenties

20 gedachtes over “Maandaggebabbel… #5

  1. Prachtige foto’s, dat als eerste, heerlijk dat je ook wat vrije dagen hebt kunnen inplannen, dat is zo belangrijk.
    Hier, vanmorgen mijn beste vriend op bezoek gehad, die ook kapper is, en mijn pony even geknipt heeft, vervolgens goed gesprek gevoerd en daarna lekker aan het ruimen geweest, weer een grote blauwe bouw zak vol met kleding die weg kan en ga zo maar door, net ook even heerlijk op de fiets de zon in geweest, vergat ik alleen mijn camera, haha

    Geniet ervan Wiebie!

  2. Mooie foto’s! Ik hou ook wel van wandelen, alleen heb ik Almere nou wel zo’n beetje gezien hihihi. Vandaag scheen het zonnetje ook lekker, ik hoop dat je er een beetje van hebt kunnen genieten 🙂

  3. Lekker zo’n korter weekje. Vorige week had ik een heerlijk kort weekje. Maandag werd ik gebeld dat ik thuis kon blijven. De twee BSO kindjes die ik zou opvangen, kwamen allebei niet. En woensdag en vrijdag was ik ook nog vrij. Heerlijk! Mag best wel een keer na een aantal weken extra werken.

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s