Is er leven na De Mol?

Sinds vorige week mis ik iets… een stukje gezonde spanning, een stukje enthousiasme wat met collega’s werd gedeeld, een stukje discussie of filosofie én vooral het besef dat je weet wat je op donderdagavond tussen 20.30 uur en 21.30 uur zou gaan doen!

Het zogenaamde Zwarte Gat heeft me in zijn greep en ietwat verloren zit ik sinds vorige week op donderdagavond op de bank, zappend van de ene zender na de andere en het gewoon niet kunnen vinden.

Sinds Margriet’s ontmaskering als De Mol van 2015 weet ik het gewoon even niet meer. Waar moet ik in hemelsnaam naar gaan kijken? Een fervente tv-kijker ben ik al niet maar De Mol, net als BzV en The Blacklist, hield me in ieder geval weken aan de buis gekluisterd en nu… ja, nu niks dus!

Natuurlijk zou ik dat uurtje ook enigszins nuttig kunnen gaan besteden, nuttig in de zin van een wasje opvouwen/strijken, nuttig in de zin van een rondje maken in blogland, nuttig in de zin van alvast een boodschappenlijstje opstellen voor komend weekend of gewoon lekker een uurtje ongestoord gaan zitten lezen maar op de een of andere manier neig ik er naar om dan op de bank te ploffen en lekker voor de buis te gaan hangen.

Maar wat is er dan op he? Een snelle spiek op de tvgids-app laat me iets zien over Fotostudio De Jong (ned 2), Help, mijn man is klusser (RTL 4, niet echt mijn ding normaal gesproken…), Foute Vrienden (RTL 5, schijnt vriendinnetje A. naar te kijken…), Castle (SBS 6, maar nog nooit een aflevering van gezien…), De Eetclub (Net 5, maar film schijnt slechter te zijn dan het boek…) en natuurlijk, mocht ik me helemaal vervelen, kan ik altijd nog de verrichtingen volgen van onze godenzonen, oftewel voetbal!

Tja… een ruim en gevarieerd aanbod maar niet direct iets waar ik warm voor loop en waar ik mijn verloren uurtje mee zou willen opvullen…

Waar kijken jullie naar?

Advertenties

21 gedachtes over “Is er leven na De Mol?

 1. Ik zit momenteel ook in de afkickfase. Ik maak van de gelegenheid gebruikt om eens wat extra boeken weg te lezen. Of ik kijk naar Castle. Je hoeft deze niet vanaf het begin gezien te hebben om de verhaallijn te snappen. Het is een leuke serie 🙂

 2. Ja, fotostudio de Jong! Maar dat is vanavond ook voor het laatst… Herken het wel een beetje wat jij schrijft.. Vanmorgen dacht ik ook “wat zal ik vanavond eens gaan doen”. (Zat te doen hoor).
  Fijne avond meis x

 3. Aaah zo’n zwart gat… Heel erg herkenbaar, ik had dat na het kijken van Breaking Bad. Wij hebben geen televisie in huis, dus ik kan je niet echt helpen aan een leuk nieuw programma om te volgen.

 4. Hahaha, hier is het ook echt even afkicken hoor 😉 Ik heb net een aflevering van Grey’s Anatomy gekeken en nu staat de tv op 24Kitchen, terwijl ik wat blogjes zit te lezen… Fijne avond!

 5. hahaha, de donderdagavond, ja De Mol keek ik live, terwijl Castle, The Mentalist worden opgenomen, ik heb vorige week van Hollandse Bodem gekeken, ik lag in een deuk, heb het nu ook opgenomen en beslis later wel of ik ga kijken. Ik heb net 4 meditaties gedaan samen met Oprah en Deepak en ga zo lekker douchen. Heb meer last dan ik dacht, en die meditaties waren even lekker, wie weet ga ik daarna nog even wat kijken, wie weet duik ik op tijd mijn bed in. 😉

  De eetclub, ik ben ooit op de premiere geweest, nu had ik dat boek niet gelezen, maar de film boeide mij ook niet, wel was het een superavond met wat grote namen aanwezig met wie ik ook op de foto nog ben gegaan, maar sinds de film met regelmaat op tv is, niet 1x de behoefte gehad om het terug te zien, ik zie lieverd de foto’s terug, hahaha

 6. Lang leve Netflix, tig goede series…
  Die sh** op tv zijn alleen maar herhalingen enz. Hoewel ik wel Grey’s Anatomy en How to get away with murder kijk.
  En gisteren bekeek ik de binnenkant van mijn ogen. Dood omgevallen op de bank…

 7. hier nog een die in een zwarte wie is de mol gat is gevallen.vind er zo wie zo weinig aan op de tv ja de black list kijken we dan op de maandag en woensdag criminal minds maar verder weinig op de televisie.gelukkiis volgend jaar is wie is de mol er weer.

  • Echt nog nooit gekeken? Dat heb ik met veel series, waaronder dus ook Divoce… nog nooit een aflevering gezien, soms wel een stukje maar het kan me gewoon nooit lang genoeg boeien…

 8. Ik ben geen grote tv kijker maar als ik eens naar tv wil kijken… zap ik ook maar wat rond… nooit wetende naar wat ik zou willen kijken.
  In de week neem ik wel veel programma’s op, de ene al wat informatiever of ontspannender dan een ander en zo heb ik altijd wel iets om naar te kijken.

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s