Maandaggebabbel… # 11

Een regenachtige maandag, alweer, zou ik haast zeggen. Waar ik zo toe ben aan een lekkere portie zon, gewoon lekker naar buiten kunnen in mijn zomerjas en eindelijk niet meer die winterkleding aan te moeten trekken, werkt het lenteweertje helaas nog niet echt mee. In tegendeel, het lijkt wel herfst momenteel!

Maar goed, maandag dus… Tijd om terug te blikken, vooruit te kijken of gewoon zomaar wat gedachtenkronkels op jullie los te laten!

In mijn vorige blog liet ik de naam Max al eventjes vallen. Voor degenen die echt niet weten waar ik het over heb, ik bedoel hier dan Max Verstappen, inderdaad zoon van, mee. Onze jongste formule 1 coureur die dankzij een magnifieke race voor de eerste punten heeft gezorgd en zo de geschiedenisboeken in zal gaan als jongste formule 1 coureur ooit met behaalde punten.

IMG_20150329_112617

Het moge duidelijk zijn dat deze verrichtingen met argus ogen worden gevolgd in huize B! Waar we in het verleden met samengeknepen billetjes op de bank de geweldige starts en inhaalacties van papa Jos volgden, zitten we nu met dezelfde, doch ietwat steviger gevormde, samengeknepen billetjes naar Max te kijken. Het was genieten!

Wat speelt er verder nog op het moment? Niet zo gek veel eigenlijk, ben me aan het oriënteren op een nieuwe fototoestel maar het is best nog wel lastig om in het enorme aanbod net dat toestel te vinden die op alle fronten voldoet aan mijn eisenpakketje.

Een spiegelreflex zal het in ieder geval niet gaan worden, ik hou juist meer van het compacte waarmee je ook geweldige foto’s kunt maken maar wat door zijn handzame formaat makkelijker mee te nemen is. Ik zie mezelf tijdens vakanties of welk uitstapje dan ook niet steeds sjouwen met een mega fototas met bijbehorende lenzen, dus die knoop is al doorgehakt maar ook in het compacte aanbod is de keuze reuze…

Ach, het houdt ons bezig, nou ja, beter gezegd, vriendlief want die verdiept zich erin en ik wapper straks gewoon met de pinpas en maak de foto’s!

Voor nu roept de huishoudelijke plicht en wil ik vanmiddag nog een poging doen om de lentestorm te trotseren…

Advertenties

14 gedachtes over “Maandaggebabbel… # 11

 1. Hallo Wanda

  Ik heb een Nikon coolpix S9700 camera
  Daar ben ik heel erg te vrede mee
  Misschien wel een tip voor jou
  Ik wens jou nog een hele fijne week

  Liefs Gerda

 2. Formule 1 volg ik verder niet. Ik hoop dat jullie snel de juiste camera vinden.
  En is het puin al geruimd? 😉

  Hier scheen zowaar de zon op den duur, blauwe lucht ook, heerlijk! En toch bleef ik koud… koude voeten, en ga zo maar door, nu hoor ik dat er morgen storm op de agenda staat, sjucht.

 3. Ik heb niet naar het formule 1 racen gekeken, maar ik vind het wel heel knap van Max Verstappen! Succes met de zoektocht naar jullie nieuwe camera; ik ben benieuwd welke jullie uiteindelijk gaan kiezen!

 4. Na onze citytrip van afgelopen week ben ik mijn spiegelreflex ook beu… zo’n gewicht om mee te sleuren, en dan heb ik nog geeneens extra lenzen. Bovendien neem ik mijn foto’s altijd in automatische stand… *shame on me* Toegegeven de foto’s zijn mooier dan met mijn kleine cameraatje( dat trouwens op z’n laatste benen loopt) maar dan vooral omdat de lens groter is en er dus meer op kan. Hoedanook ga ik stilletjesaan beginnen sparen voor een gewoon digitaal model, er zal wel iets bestaan met ook een grotere lens zeker (want die luxe wil ik niet meer afgeven :p) dat wél in mijn sjakosh past! Laat zeker weten welk model het wordt bij jou 🙂

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s