Favorieten van april!

Mei is inmiddels alweer lekker op gang, dus de hoogste tijd om nog één keertje terug te blikken op april en wel door middel van mijn favorietenlijstje! Mochten jullie nieuwsgierig zijn naar een andere favoriet van mij, aarzel dan niet om het me te vragen!

# Favoriete bezigheid…

DSC00170

Strandwandeling op het strand van Katwijk aan Zee…

Zo jammer dat we hier niet dichter bij het strand wonen want lekker uitwaaien op het strand vind ik toch wel heerlijk om te doen! Gelukkig stond er in april ons uitstapje naar Katwijk aan Zee op de planning en hadden we erg veel geluk met het weer zodat we beide dagen heerlijk over het strand hebben kunnen lopen en optimaal hebben kunnen genieten! Nog dik 5 weken en dan zijn we in ieder geval weer op het strand te vinden! Kijk er nu al naar uit!

# Favoriete nieuwe speeltje…

IMG_20150404_195133

Mijn nieuwe compactcamera…

Mijn vorige compactcamera voldeed helaas niet meer op alle fronten aan mijn ‘eisen’ dus werd het tijd om op zoek te gaan naar een waardige vervanger. Spiegelreflex zou het niet gaan worden omdat ik juist met vakantie niet steeds zo’n grote fototas mee wil lopen zeulen, dus vriendlief verrichte de nodige warenonderzoek en uiteindelijk voldeed de Sony DSC70HX aan mijn eisenpakket én kwam ie ook nog eens goed uit de testen dus hield ik de pinpas er door en trakteerde ik mezelf op dit juweeltje. In Katwijk én met de Bollenstreekroute heb ik hem voor het eerst gebruikt en ja, helemaal blij mee! Ook het filmen in HD is van zeer hoogwaardige kwaliteit dus dat beloofd wat voor straks in Normandië!

# Jullie favoriete Instagramfoto…

Screenshot_2015-05-05-16-15-11

Bovenstaande foto werd maar liefst 44 keer geliked, mede ook doordat ik de hashtag #flowers eraan toevoegde waardoor er ineens een hoop ‘buitenlanders’ de weg naar mijn IG wisten te vinden. Neemt niet weg dat ook wij zelf onder de indruk zijn geraakt van dit mooi stukje Nederland!

# Jullie favoriete blogpost…

DSC00157

Uitwaaien op het strand…

Mijn blog over ons uitstapje naar Katwijk aan Zee waarin ik vermelde dat dit echt zo’n weekend was waarin alles klopte van het weer tot de locatie tot het gezelschap tot de ondernomen activiteiten trok de meeste belangstelling en trok maar liefst 154 bezoekers naar mijn blog. Het leverde me trouwens ook nog een leuke mail op maar daarover binnenkort meer!

# Blog in het zonnetje…

happylionessDe blog van Petra volg ik ook alweer een tijdje en met name haar schrijfstijl, de manier waarop ze haar liefde voor haar gezin weet te verwoorden maar ook haar eigen onzekerheden durft uit te spreken trekken me enorm aan. Enige tijd geleden bleef het ineens verdacht stil op haar blog en vreesde ik dat blogland weer een topper kwijt zou zijn maar gelukkig is ze sinds kort weer actief en hoop ik nog vele mooie blogs van haar te mogen lezen!

Advertenties

18 gedachtes over “Favorieten van april!

  1. ‘Wat een mooi lijstje’ zou ik normaal gesproken schrijven. Maar dat voelt zo raar nu ik er zelf tussen sta. Dank je wel voor je lieve woorden. Prachtige foto van de tulpen maar ook van jullie twee. Soms zou ik ook graag dichtbij het strand wonen. De zee heeft iets magisch.

    • Ik kan hem je zeker aanraden! Groot bereik zodat ik gebouwen er nu wel volledig op krijg, dat was vooral het probleem met mijn vorige camera, 30x zoom en dan nog steeds heel erg scherp, wifi zit erop en dus de mogelijkheid om in HD te filmen, echt hoogwaardige kwaliteit!

  2. Terug kijken is altijd fijn, meestal hou ik de mooiste momenten lekker voor mijzelf, lol 😉

    Die zijn ook niet in woorden te vatten, daarom elke dag even mijn blessings opschrijven voor mijzelf 😀

  3. Ik vind het zo jammer dat ik zo ver van het strand woon, anders was ik er echt wel veel te vinden denk ik. Heerlijk om langs de branding te kunnen wandelen.
    Dus we kunnen nu ook filmpjes verwachten? Leuk!!!

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s