Maandaggebabbel… #17 | Just another Sunday…

Zo, nog 8 dagen werken en dan is deze dame vertrokken! Raar idee trouwens, aan 1 kant ben ik totaal nog niet bezig met onze vakantie en tegelijkertijd besef ik me maar al te goed dat het nu echt rap dichterbij komt en dat ik nog van alles moet!

Wat ik nog allemaal moet? Nou, ten eerste natuurlijk zorgen dat mijn buro zo goed als schoon is! Dat zal het probleem niet zijn, want daar hebben we natuurlijk een schoonmaakster voor maar wat werkvoorraad betreft… dat wordt nog wel een dingetje! De komende 8 dagen worden wat dat betreft nog echt wel even flink doorbikkelen maar goed, anders er maar gewoon voor zorgen dat het goed overgedragen kan worden, dan mogen mijn collega’s de klus klaren! Ook geen probleem mee…

Verder natuurlijk nog eens goed mijn kledingkast inspecteren of ik toch niet nog ergens een excuus kan vinden om te gaan shoppen. Nu kan het weer in Normandië in juni natuurlijk best nog wel wisselvallig zijn dus moet er op zich ook van alles mee en dat maakt het natuurlijk wel weer wat lastiger. Misschien toch nog maar even kijken voor een leuk vest of zo. Altijd handig voor het geval het toch wat frisser is.

Nog zoiets… welke boeken neem ik mee op vakantie? Voor de meesten is de vakantie het moment om lekker extra te lezen, voor mij valt het meestal tegen omdat a) vriendlief geen lezer is en b) we meestal de hele dag de hort op zijn waardoor ik het van de gestolen momentjes moet hebben (lees: vriendlief onder de douche of vriendlief druk met bijwerken van zijn emails…). Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat er wel boeken mee moeten! In ieder geval De Leeuwentemmer van Camilla Lackberg ligt al klaar voor La France en verder heb ik nog genoeg keuze, maar even zien wie er uiteindelijk in de koffer belanden!

Vandaag dus een maandag die aanvoelt als een zondag. Eigenlijk best wel lekker, nog even rust in de tent en niet de normale dingetjes die ik anders op maandag uitspook zoals sporten, boodschappen, markt, huishouden en wat al niet meer, maar gewoon nog een dagje om lekker met zijn tweetjes door te brengen. Op dit moment neigen we er naar om richting onze Oosterburen te gaan en wel naar Greetsiel, een leuk pittoresk havenplaatsje in de kop van Noord-Duitsland, maar ons kennende zou het ook maar zo weer kunnen veranderen.

greetsiel3

Augustus 2014…

Jullie nog plannen voor vandaag?

ps: kan het gewoon niet laten… wat een megaklapper van onze Max he? Pfff, zat op het puntje van mijn stoel, wat weer een geweldige race van die 17-jarige knul, en dan zo ontzettend jammer dat ie er uitvliegt. Maar goed, hij zal in ieder geval vandaag en de rest van de week wel last van spierpijn hebben…

19 gedachtes over “Maandaggebabbel… #17 | Just another Sunday…

 1. Kijk, dat is nou het voordeel van een eReader. Gewoon volstouwen, blijft even zwaar…
  Wel een lekker vooruitzicht. Ik moet nog 52 dagen geduld hebben…

 2. Wat mooie vooruit zichten heb je Wanda
  We gaan ook bijna weer op vakantie , naar Zeeland
  Sterkte met alle voor bereidingen

  Liefs Gerda

 3. Leuk vooruitzicht!!! En die boeken: stop ze op een e-reader! Ik weet het, een echt boek is toch leuker om te lezen, maar voor op vakantie vind ik een e-reader een geweldige uitvinding! Kun je ook meteen meer kleding meenemen 😉

 4. Wat gaat de tijd snel! hahaha jeetje… Wat ik mij al zat te bedenken, die boeken mee, het is iets wat ik niet helemaal snap, ook al hoor ik het heel veel, zelf heb ik in al die vakanties kort of lang slechts 1x een boek meegenomen welke dan ook wel gelezen is. Costa Brava, was toeval. Als tiener en kind, kocht mijn moeder altijd door het jaar heen een aantal strips voor mij, Suske en Wiske’s! Dat was vroeger, hahaha voor die momenten dat ik echt niks kon doen en moest wachten of zo tot we weg gingen, was ik kind voor.

  later, eenmaal volwassen, heb ik beiden nooit meegenomen… wel schrijfblokken en schrijven, kaarten kopen daar en hop schrijven maar… ik heb er geen tijd voor om ook maar aan een boek te denken als ik op vakantie ben, ja de folders en info van daar, hahaha

  X

 5. Het lezen op vakantie in gestolen momentjes: zo herkenbaar! Het lief is ook geen lezer… als er wifi is, kan hij gamen en dan hoor ik hem ff niet meer, maar als er geen wifi is moet ik mee voor entertainment zorgen of meneer verveelt zich snel 🙂 Ik ben ook bezig met mijn meeneemlijstje… al is het bij mij nog ietsje langer voor ik de boeken mag inpakken. De tablet staat al aardig vol!

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s