Dag augustus 2015!

Ik weet het… ik val in herhaling maar jongens, dit komt niet goed! We moeten echt met z’n allen nu op die rem gaan trappen! Ik ben namelijk helemaal nog niet klaar voor de herfst! Sterker nog, voor mijn gevoel hebben we niet eens een echte zomer gehad, natuurlijk her en der wel een paar lekkere dagen maar over het algemeen genomen… nah… Maar goed, terug naar augustus dan!

Augustus… wat was je super leuk! Natuurlijk stond alles maar dan ook werkelijk waar alles in het teken van ons bezoek aan de formule 1 race in Spa-Francorchamps maar buiten dat hebben we ons ook prima vermaakt!

dag augustus 2015Zo las ik weer een super goed boek van één van mijn favoriete schrijvers, John Boyne, gingen we historische bootjes kijken in Musselkanaal wat bij deze gelegenheid was omgedoopt tot Mussailkanaal en vergaapten we ons een weekje later opnieuw aan historische bootjes maar dan bij onze oosterburen en wel in Leer. Ook ging ik nog gezellig met vriendinnetje M. high tea-en in het zeer pittoresk gelegen Wildervanksterdallen, nog nooit van gehoord zeker? Maar echt de moeite waard!

En ja, dan natuurlijk ons uitstapje naar de grandprix van België! Ik kan niet genoeg en vooral niet vaak genoeg benadrukken dat dit echt helemaal ons ding is en dat we ons er dan ook meer dan super hebben vermaakt. Zo geweldig om dat van dichtbij mee te maken, natuurlijk, voor de buis zie je alles veel beter, heb je veel meer overzicht maar geloof me, ik had dit voor geen goud willen missen! We hebben nu al geroepen dat we er volgend jaar weer naar toe willen, mits Max Verstappen dan wel rijdt natuurlijk maar goed, zoals ie nu rijdt, houdt niemand hem van zijn stoeltje in F1 af!

Verder was er niet zoveel tijd en gelegenheid om nog andere uitstapjes in de Ardennen te maken, maar doordat we de meeste dagen nog wel een stukje moesten lopen en rijden, hebben we toch ook wel weer kunnen genieten van het prachtige landschap van de Ardennen! Het weekendje Formule 1 sloten we gezellig af bij pizzeria Casino in Stavelot waar we niet de enige formule 1 ‘gekken’ waren…

En ja, dan september… nog totaal geen idee wat die maand ons zal gaan brengen. Morgen trappen we in ieder geval af met de verjaardag van mams en voor eind september staat er nog een weekje vrij gepland. Nog geen concrete plannen maar stiekem hoop ik eigenlijk dat we nog even, ik noem maar wat, naar Oostenrijk, gaan. We zullen zien!

Advertenties

10 gedachtes over “Dag augustus 2015!

  1. Alvast van harte gefeliciteerd met jouw moeder 😀

    Ennuh, heb ik jou al eens vertelt over Spa? Dat race circuit? Kijk, ik kom uit Amsterdam en deels Halfweg/Zwanenburg, wat betekent dat je opgroeit aan Zandvoort/Bloemendaal, en dus ook het circuit van Zandvoort, ja weleens vanuit de verte gezien, wat mij dan vooral opviel is hoe heet dat asfalt kan worden en ik dacht, wie wil hier nu zijn, hahahaha al heel jong hoor. 😉

    Om dan in Zuid Limburg te zitten op vakantie, je gaat toeren met je ouders en je moeder zegt, kom we gaan naar Spa, Fraoncochamps, even racen…. Wist ik veel, ik kende alleen Zandvoort, ik keek er niet echt naar uit zullen we maar zeggen, tot ze ineens zei…. Kijk ik RIJ op het circuit, hahaha wist ik veel dat het ook dient als normale weg als er geen races zijn, is dat nu nog zo? 😉

    En ja, dat was dan wel weer gaaf, mijn moeder heeft op Francochamps gereden! 😛

    X

  2. Dag Augustus. Het is weer helaas voorbij. Te hard gegaan. Ieder geval hebben jullie genoten. Circuit zijn wij nooit geweest. September weten wij ook niet. Omdat omstandigheden zit. Ik heb je foto’s en je verhalen genoten.

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s