De Zondagse Drie… (4)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin 3 dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Vandaag staat alles in het teken van Oostenrijk! Jaja, gisteren vertrokken naar ons appartementje in het o zo bekende Bichlbach en vandaag dus onze eerste echte vakantiedag maar hoe gaan we die doorbrengen? Nou, ik zat zelf te denken aan:

Holzgauer hangbrug…

holzgauer-hangbrug

bron: Tirol Werbung/Neusser Peter

Misschien niet direct iets voor op de vroege ochtend maar voor later op de dag zeker een optie, vooral als het weer het toelaat natuurlijk! Aan 1 kant ben ik echt geen held in dat soort dingen, niet zozeer dat ik hoogtevrees heb maar toch, het bezorgt me altijd wel de nodige kriebels in mijn buik, maar het lijkt me wel een geweldige kick om daar overheen te lopen en op die manier van het uitzicht te kunnen genieten!

Kaiserklamm kloof…

kaiserklamm

bron: Tirol Werbung

Vriendlief ziet me weer aankomen met mijn idee om weer een Klamm of Schlucht te bezoeken, of beter gezegd, te beklimmen, maar ik blijf me bij iedere kloof weer verbazen hoe zoiets wonderlijks ooit is ontstaan, hoe krachtig de natuur dan is, hoe je echt het gevoel hebt onderdeel te zijn van diezelfde prachtige natuur en ja, het kan niet anders dan dat we deze vakantie zeker 1 kloof zullen gaan bezoeken!

Kaiserschmarren…

kaiserschmarrn

bron: Tirol Werbung/Robert Gruber

Echt jongens, het water loopt me al in de mond! We komen al jaren in Oostenrijk, maar pas sinds 2 jaar heb ik dit goddelijk gerecht ontdekt en tja, nu is het gewoon een kwestie van de schade zo goed mogelijk proberen in te halen! Het is een soort van pannenkoekachtig iets maar wat mij betreft echt vele malen lekkerder en ja, geloof me, dit is voor vandaag echt wel een zekerheidje!

Advertenties

14 gedachtes over “De Zondagse Drie… (4)

 1. Oh die brug, Wiebie, als jullie dat gaan doen dan echt respect, ik kan je hier en nu al vertellen dat dit een brug is waar ik spontaan een paniekaanval zou kunnen krijgen wat ik dan niet weet van tevoren, kan starten met, oh doe ik even, maar dan exact op het midden denk… woops… en dan zou verstijven. Als je het gaat doen, dan verwacht ik ook wel hele mooie foto’s hier 😉

  Die kloof, klimmen is niet mijn ding, heb ik de kracht niet voor qua spieren, maar wat is die mooi, ik zou die dus wel zo dicht mogelijk willen zien en bezoeken en dan ook daar waar amper iemand komt en mij nietig willen voelen met die krachtige natuur samen.

  Het eten, ziet er heerlijk uit, en de enige zekerheid van vandaag! hahaha Geniet ervan!

  X

 2. Euh… 1 en 2 laat ik voorbij gaan, geniet wel van de foto’s haha.. maar nummer 3 wil ik zeker wel eens proberen, dus wie weet. Verder wens ik jullie natuurlijk een hele mooi vakantie; geniet ervan!

 3. Deel 1 sla ik over, echt ! Ben al bang als ik een open trap op moet .. brr ! Of een parkeergarage met die ijzeren open trappen .. shaken, echt !

  Deel 2 vind ik prachtig en het eten lijkt me heerlijk !

  Veel plezier

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s