At the Moment… (5)

Hoogste tijd weer om jullie op de hoogte te brengen van mijn reilen en zeilen! Nieuwsgierig waar ik zoal van geniet, waar ik naar kijk en wat ik verder zoal uitspook? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot later!

Waar geniet ik van?

Nou, op dit moment vooral van onze vakantie in Tirol! Jaja, het is weer eens zo ver, we zijn er weer eens van tussen! Afgelopen zaterdag vertrokken en nu lekker aan het genieten van het prachtige landschap, de bergen, de prachtige herfstkleuren en vooral van de rust! Zo lekker om er nu nog even tussen uit te zijn, even weg van alle dagelijkse beslommeringen en vooral heerlijk om zo nog even lekker erop uit te trekken!

Waar kijk ik naar uit?

Zeker niet om weer naar huis te gaan! Nee, dat is zo niet mijn ding! Ik kan daar altijd als een berg tegenop zien en vooral deze keer… ik bedoel… Oostenrijk, wat is en blijft het toch een fantastisch land! Maar goed, de vraag is waar ik dan wel naar uit kijk, nou, we hebben eigenlijk al heel wat mooie dingen gezien en indrukwekkende dingen gedaan, maar ik wil zeker nog graag een uitstapje maken naar Beieren, ligt hier vlak over de grens, zou ook nog graag een Klamm willen beklimmen, hoewel… mijn knietje doet nu eigenlijk best wel al au, dus maar even zien of het allemaal wil.

Waar ben ik druk mee?

Vooral met het uitzoeken wat we per dag zoal eens kunnen gaan doen, willen we die Klamm beklimmen of toch liever ergens naar boven met een kabelbaan en wat te denken van al die prachtige dingen die ik op de foto wil zetten, zowel naar aanleiding van mijn verzoek aan jullie als gewoon voor mezelf. Gewoon lekker om per dag te bepalen waar we zin in hebben!

Op wat voor leuks kijk ik terug?

ZugspitzeTja, als jullie me een beetje hebben gevolgd op Instagram (kijk anders gerust even aan de zijkant van mijn blog, daar zie je ook al wat foto’s!), dan weten jullie dat we onder andere al naar de Zugspitze zijn geweest, berg van 3 km hoogte, en daar hoog boven de wolken hebben staan kleumen bij -2. Ook hebben we iets met knikkende knietjes gedaan, namelijk het lopen over wereld’s grootste wandelhangbrug op 106 meter hoogte! Beiden erg indrukwekkend!

Favoriete serie?

Tja, we hebben alleen Duitstalige zenders, nu kijken we dat thuis ook best wel regelmatig maar dan zijn het vaak meer reisprogramma’s of reportages, dus series niet echt…

Favoriete muziek?

We zijn tenslotte in Oostenrijk, dus ik vond het wel zo gepast om in deze sfeer te blijven! Bij deze dus een zeer grote Oostenrijkse artiest, Andreas Gabalier, met zijn grote hit, I sing a Liad für di…

En ja, dit is dus werkelijk waar een tijdje mijn ringtoon geweest!

Welk boek lees ik?

Hoe gek het ook klinkt, tijdens vakantie lees ik altijd vrij weinig. Ben bezig in het boek De eerlijke vinder van Stephen King, maar als we terug in ons appartement zijn, dan ben ik vooral erg druk met foto’s plaatsen op Instagram, whatsappen en twitteren zodat er maar weinig tijd over blijft om te lezen…

Advertenties

17 gedachtes over “At the Moment… (5)

  1. Jaaaaaaa die brug, gezien, gevolgd en wow, echt super hoor, respect, je mag die edelweiss laten zitten, hahahaha Echt gaaf, want nu kan ik wel meekijken natuurlijk en ik geniet er al van op instagram inderdaad, echt super mooi en gaaf!

    Geniet nog lekker daar en vergeet ons maar even nog 😉

    x

  2. Leuk zeg! Heerlijk vakantie waar niks hoeft en alles mag! Komen er ook nog verhalen en foto’s op je blog? Want ik heb geen Instagram… zal later nog wel even via de computer naar de foto’s op je blog kijken. Ben benieuwd!

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s