10x Stom… (9)

Het is alweer een tijdje geleden dat ik er een Stom-blogje tegen aan gooide, niet dat er niet genoeg stomme dingen waren maar goed dat terzijde, maar vandaag vond ik het wel weer eens tijd worden! Stom in de zin van onbegrijpelijk, absurd, raar, vreemd, apart, onwerkelijk etc. Kortom, stom omdat het gewoon stom is!

Dus hier gaan we, geheel in willekeurige volgorde!

1. Een natte herfst! Wil gewoon niet verplicht binnen moeten zitten, word ik altijd acuut chagrijnig van…

2. Natte sneeuw in oktober (of wanneer dan ook…), niet dat we er hier in het noorden last van hebben gehad maar alleen de berichten hierover al…

3. Een overgetrainde Koen Verweij waardoor hij misschien het schaatsseizoen zal gaan missen, ik bedoel, naar wiens torso moeten we dan uitkijken?

4. Mijn leesdip… kom er gewoon niet uit, of beter gezegd, kom gewoon niet aan lezen toe vanwege mijn spontaan opgelaaide liefde voor twitter…

5. Uitschakeling Nederlands Elftal… ik bedoel, ik ben dan wel geen echte voetballiefhebber pur sang maar een EK zonder Orange, is als Oostenrijk zonder Kaiserschmarren, toch?

Kaiserschmarren

Kaiserschmarren, krijg er spontaan weer zin in!

6. Dat de kleine Sneijder er nog niet is, of wacht, dat is papa, ik bedoel natuurlijk die grote jongen!

7. Dat ik zelfs weet dat kleine Dré zich wil gaan voortplanten!

8. Dat Dance Dance Dance is afgelopen want waar moet ik nu zaterdagavond naar kijken?

9. Dat ik eigenlijk best wel al zin heb in de kerstmarkten terwijl ik geestelijk nog lang niet zo ver ben!

10. Dat ik met alle geweld 10 stomme dingen wil opnoemen en nummer 10 niet kan verzinnen, dus dat dan maar aan jullie over laat!

Advertenties

18 gedachtes over “10x Stom… (9)

 1. Had mij even gemaild! Ik had er met gemak nog een paar bij kunnen verzinnen. Oh, nummer 6 is niet meer geldig. Misschien kun je ‘m aanpassen? Dat je de naam van dat kindje stom vindt? Ik in ieder geval wél! 😉

 2. Whahahahaha die nummer 10, pffffffffffff heel eerlijk, zou het zo even niet weten niet eens wat, hoe wat wanneer, maar let op… als ik dan vandaag ga meemaken (Natasja komt dus straks) dat ik mij kapot ga ergeren aan haar 😛 whahahaha nah, grapje natuurlijk, maar dat ik andere dingen tegen ga komen… zo ie zo regering? mag dat ook? 😉

  X

 3. Ja, natte herfst! Bah! Heb heel de week alleen maar regen gezien. 😦 De leesdip kan ik ook over mee praten, mijn lees doel van dit jaar is compleet in het 100 gelopen.

 4. Ja, wat moeten we nu zonder Dance Dance Dance? Echt een gemis op de zaterdagavond! En wat moeten we zonder Koen? Als hij er het NK Allround maar gewoon weer bij is, want daar ga ik heen.Ik kan me trouwens niet voorstellen dat hij overtraind is met al die vakantiefoto’s die ik voorbij zag komen.

 5. Natte sneeuw, die hebben we hier dus wel al gehad… Rotzoot!!
  En ja, XXS is inmiddels al geboren. Hoe hersenloos kun je zijn om niet over de initialen na te denken?
  En dat voetbal? Heerlijk? Geen sportzomer, maar gewoon lekker normaal… Het boeit me echt nul!

 6. Hahahaha… nummer 9! Ik had het er vandaag nog over. Dat ik met dit donkere weer echt zin heb om over een kerstmarkt te lopen in Duitsland met warme choco (met veel suiker, omdat ze daar zo bitter zijn).

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s