Blijmakertjes… (4)

Terwijl momenteel de kou nog niet zijn intrede heeft gedaan, alleen van dat feit kan ik al super gelukkig worden, en we heerlijk genieten van een prachtige herfst, vind ik het weleens weer tijd worden om nog meer Blijmakertjes met jullie te delen! Nieuwsgierig waar ik zoal blij van ben geworden de afgelopen tijd?

Ik waarschuw je maar alvast, het wordt watertanden!

Happylist oktober♥ Buiten zitten in november ♥ Nieuw lunchadresje ontdekt in Zwolle, De Mandarijn ♥ Heerlijk & gezellig gegeten bij Italiaans restaurant Da Nini in Zwolle ♥ Mijn eigen personal shopper hebben, oftewel dankzij vriendinnetje Anet weer een goed en vooral leuk gevulde kledingkast ♥ Badderen, relaxen en gezellig kletsen met vriendinnetje D. in hotel Sanadome ♥ Jaarabonnement op de Linda met bijbehorende Dolce Gusto als cadeautje, heerlijke koffie!

Happylist oktober♥ creatie van de chef, zo ontzettend lekker! (was trouwens in De Mandarijn) ♥ Herfstwandelingen, zowel dicht bij huis in De Heemtuin als in Nationaal Park Lauwersmeer ♥ Mijn fotoboek van Tirol, zo leuk om daar nog even door heen te bladeren en terug te denken aan die mooie week! ♥ En het boekje 100% Groningen! Eindelijk geen excuus meer om op ontdekking te gaan in mijn eigen provincie!

En verder word/werd ik erg blij van: ♥ Leuke reacties op social media ♥ Eindelijk geen mist meer in het hoge noorden! ♥ Mijn cursus Reisjournalistiek, eindelijk iets waarbij ik 2 passies kan combineren, namelijk schrijven over reizen! ♥ En dat mijn lichaam eindelijk de wintertijd geaccepteerd heeft en ik dus niet meer standaard om half 6 ipv half 7 wakker word!

En waar word jij blij van?

20 gedachtes over “Blijmakertjes… (4)

 1. Leuk de Linda!!! En fijn dat je aan de wintertijd gewend bent. Ik had altijd een halve jetlag door die verandering in tijd, meestal de andere kant op. Twee weken niet goed slapen, verschrikkelijk. Is nu over gelukkig 🙂 Ik ben blij dat het eindelijk regent hierzo. Na tijden van extreme droogte regent het nu een paar dagen (of nouja, laten we zeggen twee uurtjes per dag dan, maar toch, beter dan niets). Is goed voor het land 🙂

 2. De Linda, weet je dat ik die nog nooit gelezen heb? hahaha Ik ben er een beetje klaar mee met tijdschriften merk ik, ik lees ze al jaren niet meer.

  Ennuh waar ik blij van wordt? De postbode 😉 hahaha

  X

 3. Mooie beelden, zegt genoeg! Jij hebt leuke en lekkere dingen meegemaakt. Heerlijk 🙂
  Moest even kijken naar je chopper. Jij op een motor dacht ik. He? Maar je bedoelde shopper 😉

 4. Wat een leuke collages heb je weer gemaakt! Ons dagje uit was zeker n blijmaker en je kunt weer fashionable door de herfst & winter😆
  En waar n nieuw lunchadres al niet goed voor is:-)
  Ik heb de Linda van november alweer bijna uit..oeps
  Goed weekend meis xx

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s