De Zondagse Drie… (10)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin 3 dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Zondag 8 november… waar zal ik het vandaag eens over gaan hebben? Is het gewoon een typische zondag of is er wellicht toch iets bijzonders aan de hand op deze dag?

Pakt Valentino Rossi wel of of niet zijn 10e wereldtitel?

Rossi in actie tijdens de trainingen van de GP in Valencia... bron: GP Update

Rossi in actie tijdens de trainingen van de GP in Valencia… bron: GP Update

Tja, de meesten van jullie zal het waarschijnlijk geen bal kunnen schelen en misschien vraag je je zelfs af over wie ik het heb maar voor ons is het vandaag toch wel een beetje een spannende dag. Wij volgen de Motogp al jaren op de voet en zijn allebei erg gecharmeerd van deze Italiaan, ook wel The Doctor genaamd, en zoals gezegd heeft hij inmiddels al 9 titels op zijn naam geschreven en kan hij dus vandaag zijn 10e titel pakken. Echter… het wordt hem wel heel erg lastig gemaakt want hij moet verplicht achteraan starten in deze race, iets met een ‘klein’ akkefietje in de vorige race, en zijn directe concurrent, Lorenzo, start vanaf pole. Verschil in punten is slechts 7 dus Vale moet echt wel aan de bak wil hij deze 10e titel veilig stellen. Mocht je rond 14.00 uur niks te doen hebben, ga dan gerust naar deze race kijken, spanning verzekerd! Enne… mocht je rond 14.45 uur iemand keihard horen gillen, dan ben ik dat en heeft ie zijn titel binnen!

Erop uit…

Borgerswold (bron: www.Inveendam.nl)

Borgerswold (bron: http://www.Inveendam.nl)

Natuurlijk zonde om de hele dag binnen te blijven zitten, dus na de race wil ik er zeker nog even op uit trekken. Maar waar heen? Ik denk dat we het dit keer gewoon lekker dicht bij huis houden en even naar Borgerswold toe gaan. Dit is een natuurgebied in Veendam waar je je op verschillende manieren kunt vermaken, o.a. mountainbiken, paardrijden, fietsen/wandelen maar ook waterskiën behoren tot de mogelijkheden. En ja, het biedt natuurlijk ook genoeg leuke plekjes om foto’s te maken!

Lootjes trekken…

En dan staat er vanavond nog een belangrijk iets op de planning, oftewel lootjes trekken voor kerst. Sinterklaas slaan we al tig jaren over trouwens maar met kerst is het altijd vaste prik, wat mij betreft horen er gewoon cadeautjes onder de kerstboom te liggen. Hoeven echt geen super de luxe cadeaus te zijn maar gewoon wat aardigheidjes. We vieren het altijd met mijn ouders dus er liggen slechts 4 lootjes in het bakje en ja, ik hoop toch zo dat ik niet vriendlief heb want hij is veruit de lastigste om voor op pad te moeten!

Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

17 gedachtes over “De Zondagse Drie… (10)

 1. Och lootjes, vreselijk, hahahaha Ik ben zo blij met mijn kleine familie die dit soort dingen alleen doet als er eventueel kinderen zijn en ja die is onderweg, maar ik heb nog even een lootjesvrije periode te gaan gelukkig 😛 En misschien wel helemaal niet dat het Sint wordt en die ouderwetse zak die gebracht wordt. Dat is meer mijn idee van hoe het hoort te zijn, daarna klaar. 😀

  Racen dat weet je, heb ik niets mee en toch denk ik aan jou en Marion als ik bepaalde berichten zie voorbij komen, hahahaha Geniet van de race en daarna je uitje 😀

  X

   • Ja, dat denken aan ‘jullie’ die ik lees en in mijn hart heb gestoken ongemerkt, dan zie ik labels onderweg, ook als ik shop, hahaha dan komen de namen van bloggers en blogsters als vanzelf in mij op, oh dat moet die en die weten of … 😉

 2. Goh, ik heb me dus deze week bedacht dat ik ga voorstellen om dit jaar geen cadeautjes te kopen. Jij koopt wat voor mij, ik wat voor jou. Eigenlijk zonde geld en vaak krijg je iets waar je later toch niets meer mee doet.

 3. Leuk lootjes trekken! Deden wij ook altijd. Zo leuk al die kleine dingetjes onder de boom! Tot vorig jaar. Toen zijn we ipv cadeautjes geven uiteten geweest met kerst. Vond dat eigenlijk ook superleuk!

 4. Wij hebben zondag de trouwdag van mijn ouders gevierd. En verder ook lootjes getrokken, maar dan voor Sinterklaas 😉 Dit jaar doen mijn nichtjes en neefje ook mee, dus er zaten 11 lootjes in de doos. En dan krijgt m’n moeder het toch nog voor elkaar om een paar keer zichzelf te trekken, haha 😛

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s