De Zondagse Drie… (12)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin 3 dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

De 12e Zondag op rij alweer dat ik deze blog maak en ik moet zeggen dat ik er nog steeds veel plezier aan beleef om elke week hier eventjes mee bezig te zijn. Soms schiet me gedurende de week al iets te binnen, soms ook pas op het laatste moment. Deze Zondagse Drie staat volledig in het teken van het feit dat het vandaag een iets andere zondag is dan verwacht. Nieuwsgierig? Lees dan gerust verder, zo niet, dan tot later maar weer!

1.  Zo ga ik niet uitgebreid ontbijten…

ontbijtWaar we normaal op zondag uitgebreid aan tafel ontbijten met afbakbroodjes, gekookt eitje en in deze tijd vaak een glaasje vers geperste jus, hou ik het deze zondag  lekker simpel. Waarom? Nou, omdat vriendlief vanochtend al voor dag en dauw op pad is gegaan en ik daardoor grotendeels alleen ben. Dus vandaag geen gedekte tafel en wat al niet meer, maar gewoon een bakje havermoutpap met stukjes banaan en honing. Waarschijnlijk ook gewoon achter de pc of misschien op de bank, maar zeker niet aan tafel. Voordeel hiervan is natuurlijk wel dat er weinig op te ruimen valt maar gezellig is anders…

2. Zo gaan we niet uit eten met vrienden R & D bij Fellini in Assen…

felliniWe hadden eigenlijk afgesproken om vanavond gezellig met vrienden uit eten te gaan met onze AH restaurantzegelboekjes maar helaas… vriendlief is zoals gezegd de hele dag de hort op en zal vanavond pas weer thuis komen. Vandaar dat we ons etentje maar eventjes hebben verschoven, zo hebben we het natuurlijk nog te goed maar het betekent natuurlijk wel dat er vanavond gewoon gekookt zal moeten worden. Ook geen straf hoor maar goed, uit eten was natuurlijk ook leuk geweest!

3. Zo kan ik het vanavond niet te laat maken…

slapenWaar ik normaal op zondagavond met een big smile denk dat ik morgen nog een dagje vrij ben, is dat nu dus helaas niet het geval! Nee, morgen moet ik gewoon werken en dat betekent dus dat er vanavond gewoon een trommeltje klaar gezet moet worden maar vooral ook dat ik enigszins op tijd mijn bedje in moet duiken. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat ik mijn parttime dag heb verschoven naar volgende week vrijdag en om het feest compleet te maken de donderdag ook vrij ben waardoor er volgende week wel een heel lekker lang weekend op me ligt te wachten maar toch… vanavond komt er wel al een einde aan dit weekend!

17 gedachtes over “De Zondagse Drie… (12)

    • Is inderdaad niks mis mee, maar dat doe ik doordeweeks ook altijd al, dus vind ik het juist in het weekend wel gezellig om samen aan tafel te ontbijten maar helaas… vandaag dus eventjes niet…

  1. Voor nu lekker genieten van deze zondag. Lekker met zo’n vooruitzicht naar een lang weekend. En in dat weekend de laatste race van het F1 seizoen! Wat moeten we daarna dan??? Gelukkig komt er weer wat meer darten op de buis en voetbal vermaak ik me ook wel mee, maar toch…. Wie weet gaat Max nog op het podium eindigen volgende week 😉 Geniet van je zondag!

    • Dat wordt voor ons echt afzien! Voetbal volgen we niet echt, darten half, misschien het schaatsen maar weer oppakken maar het wordt inderdaad wel afkicken! Zou wel erg gaaf zijn als Max zijn seizoen zo weet af te sluiten!

  2. Soms is een hele andere planning ontzettend goed, om daarna nog weer meer intens te beseffen hoe fijn deze weekenden zijn, waarin je eigenlijk een ‘normaal’ ritme hebt 😉 haha verandering van spijs doet eten zeggen ze toch? 😀

    X

  3. Klinkt eigenlijk wel goed juist! Lekker ff tijd voor jezelf! Mijn vriend werkt weer 48 uur achter elkaar. Maar gister zo heerlijk gehad met hem een ons bezoek! Geniet van je dag!

  4. Heerlijk om zo’n lang weekend in het vooruitzicht te hebben! Vind het altijd jammer als het weer zondag is, weer op tijd naar bed. Zou willen dat het weekend standaard uit 3 dagen bestond 🙂

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s