About Wiebie74

Hoi,

Leuk dat je zo nieuwsgierig bent om te kijken wie er nu daadwerkelijk schuil gaat achter Wiebie74! Dat ben ik dus! Oftewel, Wanda, een jonge (ahum) vrouw van 40 die na 9 jaar te hebben gelat, in 2011 samen met haar 2 katten (inmiddels hebben we nog 1) bij vriendlief in is getrokken.  Waar ons stulpje staat? Nou, in het mooie Grunniger land!

In het dagelijks leven ben ik als administratief medewerkster werkzaam op een assurantiekantoor maar in m’n vrije tijd vermaak ik me zoveel mogelijk met lezen, recepten verzamelen en vooral struinen op het grote worldwideweb! Dat laatste varieert van het lezen van andere blogs tot het verzamelen van smakelijke recepten tot het volgen van allerlei nieuwssites tot het zoeken van leuke bestemmingen voor weekendjes weg! Dit laatste trouwens vaak tot grote ergernis van vriendlief, want ja… bij allerlei leuke aanbiedingen hoor ik eigenlijk altijd automatisch mijn naam!

Waarom Wiebie74? Nou, dat is eigenlijk heel simpel… 74 is natuurlijk mijn bouwjaar en wiebie was ooit m’n inlognaam bij m’n eerste werkgever en ja, het bekt best wel lekker, dus vandaar dat ik het altijd zo heb aangehouden…

Kortom, op deze blog zul je het vanzelf allemaal wel een keertje tegenkomen! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en mail me op: wiebie74@hotmail.com!

Oh ja, als je echt heel erg nieuwsgierig bent, dan kun je altijd klikken op de foto’s om ze in een grotere formaat te zien!

8 gedachtes over “About Wiebie74

 1. Klopt als een bus! Wat een leuke about Wiebie74, zo krijg je een goede indruk wie je bent, maar live ben je nog veel leuker, voorals als ze je accent horen 😀 Grapje meis, kon het niet laten;-)

 2. Pingback: ❅ Persoonlijk | The Christmas Tag ❅ | Linda's Lifestyle & Travel Notebook

 3. Beste Wanda,

  Ik benader je via deze weg graag om mee te doen met onze blogwedstrijd! Eenkadovoor.nl is een online platform met zo’n 5000 bezoekers per dag, tevens hebben wij een blog dat iedere dag weer door velen met veel plezier wordt gelezen.

  Ik wil je graag uitnodigen om mee te doen met onze blogwedstrijd! Hoe de blog eruit moet zien, kun je vinden via onderstaande link. De beste blogger wint een unieke overnachting voor twee! Wil je mee doen? Ga dan snel naar onderstaande link en stuur je blog vóór 10 februari in!

  http://www.eenkadovoor.nl/blog/winovernachtingvoor2/

  Groet eenkadovoor.nl

 4. Beste Wanda,

  Een tijdje terug hebben we je benaderd om mee te doen aan onze blogwedstrijd voor Valentijn. De winnaar is inmiddels bekend: http://www.alllovelythings.nl wist de prachtige prijs -bestaande uit een unieke overnachting voor twee – te bemachtigen!

  Omdat wij zo veel toffe reacties hebben gehad en het ook lastig vonden om een blog te moeten kiezen uit zo veel onwijs leuke en goed geschreven blogs, hebben wij besloten om vaker een blogwedstrijd op te zetten! Dit zal vaak in het teken staan van een bepaalde feestdag.

  We houden je graag op hoogte van onze nieuwste wedstrijden en uiteraard gaan we er dan weer zo’n succes van maken als met onze vorige wedstrijd. Natuurlijk hopen we dat jij van de partij bent en ons gaat verrassen met een fantastisch blog!

  We’ll keep you posted!

  Lieve groet, team eenkadovoor

 5. Pingback: ❅ Persoonlijk | The Christmas Tag ❅ | yenny

 6. Erg leuk om kennis met jou te maken Wiebie 😉 hahaha ik klungel nog even door met alles, wat volgens mij andere oorzaken heeft ben ik inmiddels achter 😀 Weet dat ik je volg!

Reageren mag hoor!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s